Ziya KILIÇ/Baş Öğretmen - Müdür

1966 yılında Pınarbaşı’da doğdu. İlkokulu Büyük Karamanlı İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Kayseri Pazarören Mimar Sinan Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 1984 yılında Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksekokulu’ndan mezun oldu.2001 yılında Anadolu Üniversitesi’nde Türkçe alanında lisans tamamladı. Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı.

1985 yılında Tunceli ili Ovacık ilçesinde öğretmenlik görevine başladı. Tunceli, Karaman, Şanlıurfa ve Kayseri’de çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Kayseri ili Develi ilçesi Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu müdürlüğü görevini yürütürken 2019 yılında Kocasinan Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğüne görevlendirildi. Halen bu görevini sürdürmektedir.

Görev Aldığı Bazı Projeler ve Çalışmalar:

• Yatılı İlköğretim Bölge Okulları Yönetici Kılavuzu ve Mal ve Hizmet Alım Kılavuzlarının yazımı,
  • Temel Eğitim Genel müdürlüğü E-Pansiyon Modülü, Pansiyon Yönetimi Eğitimleri eğiticiliği,
  • Temel Eğitim Genel müdürlüğü İlköğretim Kurumları Standartları modülünün yazımı ve eğitici formatörlüğü
  • Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü "Öğretmenlerimizle 2023 e Projesi" eğitici formatörlüğü,
  • Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü "Kapsayıcı Eğitim Bağlamında Okul Yöneticilerinin Mesleki Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitimi" genel müdürlük eğitici formatörlüğü,
  • Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü "Yönetici Geliştirme Programı" eğiticiliği,
  • Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü "Okul Aile İşbirliği Geliştirme Programı" eğiticiliği.

Öğretmenlik ve yöneticilik görevleri süresince yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı çok sayıda sertifika ve ödül belgesine sahiptir.

(352) 338 1312 (352) 338 2139 Eposta